24
Лип

М’які меблі в класичному стилі.

Класика – стиль не підвладний часу. Не дарма його називають «стилем Людовика 16». Сформований в 17-18 столітті, він має чимало шанувальників і в наш час. З сліпуче розкішних королівських покоїв, цей стиль перебрався в будинку багатих аристократів і заможних городян. Примхливий і химерний рококо поступається місцем стрункому, врівноваженого в усіх відношеннях стилю, який можна назвати еталоном бездоганного смаку. Головні вимоги класичного інтер’єру – симетричність, гармонія, правильні форми, висока якість матеріалів і стримана кольорова гама. Меблі досить масивні, але при цьому елегантні і граціозні.
Центральне місце в інтер’єрі вітальні займає зона відпочинку. В основному: це диван, одне або два крісла. Іноді, (якщо дозволяє площа) ще софа, пуф, банкетка, м’які стільці або стільці-крісла.
І так: якщо ви цінитель класики, пропонуємо розглянути кілька гарнітурів м’яких меблів в цьому стилі.
Диван і крісло повністю відповідають всім правилам стилю. Добротність цих моделей вселяє повагу. У формі переважають прямі лінії. Для оббивки використана шовкова тканина з типовим малюнком. Постільний колір вироби дарує спокій і комфорт.
Наступний гарнітур:

Оббивний матеріал роблять цей диван і два крісла чарівно красивими. У декорі використано різьблене натуральне дерево. У цих моделях стільки домашнього тепла і затишку! Меблі, яка не набридає і не приїдається.

На світлині:

Інтер’єр вітальні «під старовину». Зверніть увагу на комплект: двомісний диван і пуф. Яскравий декор насичений характерними елементами старовинної класики: велюр, атлас, бахрома з китицями.
На прикладі цих моделей бачимо так само характерні для стилю прикраси різьбленням і позолотою. Оббивка з тканини з бронзовим відливом підкреслює розкіш і дорожнечу меблів. Краса – буквально в кожній деталі декору.
Такий гарнітур створює зовсім інші відчуття. Шкіряний диван і крісла налаштовують на ділові бесіди. Хороший варіант для зони відпочинку в кабінеті, бібліотеці або офісу. Добротність і благородство моделям додають цільні масиви з натурального дерева.
Якщо потрібен тільки диван (без крісел), розгляньте цю модель:
Кутовий диван і журнальний столик – прекрасний варіант для сучасного класичного інтер’єру вітальні. У цій моделі вдало поєднується краса оббивного матеріалу і натурального дерева з високим ступенем комфортності.
Класичний стиль – зразок для наслідування. Він універсальний і переживе ще багато модних сучасних стилів. Класика завжди поза конкуренцією.