08
Кві

Матраци Doctor Health

опис бренду

«Матраци Doctor Health – єдині в Україні рекомендовані Інститутом патології хребта та суглобів ім. проф. М.І. Ситенка АМН України »
Матраци Doctor Health – спільна розробка торгово-виробничого холдингу «Катеринославські меблеві майстерні» і ДУ «Інститут патології хребта та суглобів імені проф. М.І. Ситенка АМН України », на базі якого були апробовані моделі матраців.

Матеріали і унікальні інноваційні разаработкі:

Система підтримки хребта
Матраци Doctor Health забезпечують ортопедично правильне положення тіла під час сну і знижують навіть мінімальну напруженість м’язів. Найголовніше в системі підтримки хребта – це те, що матрац ідеально адаптується до контурів вашого тіла, щоб сон і відпочинок були ефективними на 110%.

Внутрішня система вентиляції Beeform®
Завдяки спеціальній, запатентованої виробником технології Beeform®, матеріал добре пропускає повітря, а особливе переплетення волокон всередині надає високу еластичність. Він поглинає надлишкову вологу і швидко виводить її назовні, підтримуючи природний температурний баланс. Рівномірний розподіл навантаження додає матеріалу унікальні ортопедичні властивості.

Тканина стрейч з віскозою і пробіотиками Purotex®
Запатентована пробіотична технологія, що створює здорову і чисту спальну середу 100% натуральним і екологічним способом.
Гарантія стерильності поверхні матраца від будь-яких алергенів, цвілевих грибів і пилових кліщів, регулювання мікроклімату всередині матраца.

Пробіотична технологія Purotex®
Запатентована пробіотична технологія, що створює здорову і чисту спальну середу 100% натуральним і екологічним способом. Гарантія чистоти поверхні матраца від будь-яких алергенів, цвілевих грибів і пилових кліщів, регулювання мікроклімату всередині матраца.Тканина Purotex® виготовляється із застосуванням унікальної методики мікрокапсулювання: нанесення пробіотиків (корисних бактерій) на волокна тканини без використання сполучних або клеїльних засобів . Текстиль здатний утримувати 50 тис. Бактерій на 1 кв. м. Під дією сили тертя капсули розкриваються (за одну ніч в середньому може розкритися 10-20 мікрокапсул), корисні бактерії звільняються і починають розвиватися, природним чином очищаючи тканину від алергенів і регулюючи рівень вологості матраца.  Purotex® «поповнюють» свою чисельність щоночі, не залишаючи місця для шкідливих бактерій. Колонії пробіотиків Purotex® кількісно збільшуються в 100 раз за 24 години. Вихід здорових бактерій з мікрокапсул регулюється, що гарантує тривалий ефект впливу Purotex®.

• АЛЕРГЕНИ відсутні – поверхня 100% чиста
• Пліснява відсутня – є їжею для здорових бактерій
• пилові кліщі відсутні – є їжею для здорових бактерій
• Шкідливі БАКТЕРИИ придушуються і витісняються здоровими бактеріями
Матраци Doctor Health пройшли випробування в державній установі «Інститут патології хребта та суглобів ім. проф. М. І. Ситенка Академії медичних наук України »і рекомендовані для лікування і профілактики захворювань опорно-рухового апарату.

Піна Memory Foam

Матеріал складається з осередків з «пам’яттю», які реагують на температуру і вагу людського тіла, ідеально підлаштовуються під його форму, в точності повторюючи контури. Піна Memory Foam допомагає розподілити вагу тіла сплячої людини на більшій поверхні. Осередки з «пам’яттю» вдвічі знижують тиск голови, плечей, стегон, колін, ступень. Для розкриття максимального ортопедичного ефекту матеріалу Memory Foam рекомендується використовувати матрац при температурі не нижче 20 ° С

Натуральний перфорований латекс

Натуральний матеріал, виготовлений з екстракту соку гевеї. Завдяки спеціальній обробці латекс набуває мікропористої структури, подібної до будови бджолиних сот, із заповненими повітрям осередками.
Пориста поверхня латексу надає матрацам виключної м’якісті, забезпечуючи зручність і комфорт. Таким чином здійснюється рівномірний розподіл повітря в матраці, гарантуючи кращу вентиляцію внутрішніх шарів і неперевершений масажний ефект.

Кокосова койра Double Latex

П’ятдесятивідсоткове латексованого кокосової койри наділяє матрац посиленими ортопедичними і анатомічними властивостями. Просочення латексом додає матеріалу подвійний захист від пилових кліщів і розмноження бактерій. Завдяки подвійний латексації матеріал на 30% краще абсорбує вологу і підтримує оптимальний мікроклімат спального місця. Застосування кокосової койри Double Latex в складі матраца збільшує рівень його жорсткості на 40%.

Ортопедичне піна Ergoflex®

Нетоксичний, довговічний і гіпоалергенний матеріал. Завдяки особливостям ортопедичної піни сприяє правильному розподілу тиску на різні ділянки тіла, знімає навантаження з судин і покращує кровообіг під час сну. Високий рівень щільності матеріалу Ergoflex® покращує ортопедичні властивості матраца.